Tillykke – nu skal jeg blive 77 eller 97 år!

Tillykke – nu skal jeg blive 77 eller 97 år!

Igen havde Vorherre trukket tæppet for og forestillingen “The Great Conjunction” mellem Jupiter og Saturn blev ikke synlig fra Strågården. Det var ganske meget øv, træls, nederen, surt show og hvad det ellers kaldes når noget spændende ikke bliver til noget.

Det har så den konsekvens, at jeg skal blive mindst 77 eller 97 år gammel, så jeg kan opleve det jeg gik glip af denne eftermiddag, nemlig det flotte syn af at Jupiter og Saturn kan ses samtidigt i mit teleskop. Måske jeg så har fået et nyt og meget større teleskop til den tid 🤣

Kenneth er total klar med et af sine teleskoper, men skyerne vil bare ikke gå væk!
Teleskopet Skymax 127 AZ GTI er indstillet på Jupiter og Saturn, men der er bare grå skærm 😒😒

Hvis du ovenpå denne store skuffelse gerne vil bruge aftenen den 3. januar så er vi klar på Strågården med en guidet tur. Vejrudsigten er selvfølgelig et kapitel for sig.

Har du lyst til at opleve Strågården og få et guidet tur under vores vildt flotte stjernehimmel, så har vi stadig lidt gavekort med rabat på lager. Eller måske du bare kender nogen, der trænger til at få skuldrene ned, ro i sjælen og omgang stjernedrys på toppen, så kontakt os – vi kan altid hjælpe.

Med Dark Sky hilsen
Strågården Nyord

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Se både Jupiter og Saturn uden at være oppe den halve nat - Kig mod østsydøst efter 22.00!

De smukke lysende natskyer kan ses på himlen - iskrystaller 80 km oppe stråler om natten i lyset fra Solen!

Se den flotte fuldmåne den 24. juli hvor afstanden til jorden vil være 373.276 km.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.  Læs privatlivspoliltik