Vi får god omtale i pressen – det luner i juletiden!

Det luner altid når man bliver positivt omtalt. Det bliver endnu bedre, når det vi på Strågården selv holder vildt meget af og rigtig gerne vil dele med andre bliver positivt modtaget og flot omtalt i pressen.

I efteråret publicerede fynske mediers journalist Mette Pørtner Jensen og fotograf Birgitte Carol Heiberg en meget flot artikel i juletillægget til adskillige dagblade “Jul Danmark uge 44/2020“. Det blev til fire hele sider med flotte billeder fra turen med guiden på Strågården… vi var og er stadig bare stolte. Du kan læses hele artiklen her.

På landevejen og i bilen blev vi også omtalt – denne gang var det journalist og fotograf Anders Wendt Jensen, der også havde begået en flot artikel i FDMs medlemsblad Motor udgave 9/2020. At blive omtalt i så fint et selskab som Geocenter Møns Klint er jo ikke dårligt. Du kan læse hele den flotte artiklen her… ja vi bliver da lige lidt selvfede et kort øjeblik, men skal nok være nede på jorden når du kommer og besøger os ⭐

Har du lyst til at opleve Strågården og få et guidet tur under vores vildt flotte stjernehimmel, så har vi stadig lidt gavekort med rabat på lager. Eller måske du bare kender nogen, der trænger til at få skuldrene ned, ro i sjælen og omgang stjernedrys på toppen, så kontakt os – vi kan altid hjælpe.

Med Dark Sky hilsen
Strågården Nyord